13-14 mei JO9 / JO11-toernooi (laag)

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei vinden de Cecile Marjot toernooien voor de JO9 (13 mei) en JO11-jeugd (14 mei) plaats welke spelen in de 3de klasse of lager (referentie indeling volgens Zuid 1, andere regio’s kunnen een afwijkende klasseindeling hebben). Er wordt 7×7 gespeeld incl. een keeper op een half voetbalveld.

Voor beide toernooien is het maximaal aantal in te schrijven teams 32.

Bij 32 teams worden er 8 poules van 4 teams samengesteld. Hier wordt rekening gehouden met de laatstbekende klasseindeling van het deelnemende team. In de ochtend wordt een halve competitie gespeeld van 3 wedstrijden van 15 minuten.

Na deze ochtendronde vindt een herverdeling plaats, waarbij de twee sterkste teams van de poules bij elkaar worden ingedeeld (Poule A wordt gekoppeld aan B, C aan D etc.)

Hetzelfde geldt voor de nummers 3 en 4 van elke poule. In de middag wordt opnieuw een halve competitie van 3 wedstrijden gespeeld.

Uiteindelijk zijn er 8 poules met een nr. 1, 2, 3 en 4.

Voor alle spelers is er een aandenken, voor alle teams een beker.

Penalty-bokaal
Na de eerste wedstrijd van het ochtendprogramma vindt er een voorronde plaats voor de Penalty Bokaal, waarbij door het hele team penalty’s genomen worden op de keeper van de tegenpartij van de eerste wedstrijd. Uiteindelijk blijft er per team 1 speler over die in de middagpauze de strijd met de andere winnaars van de andere teams aangaat waarbij op het hoofdveld (bij de tribune) samen met alle keepers gestreden wordt om de Penalty Bokaal.

Fair Play
Tijdens het toernooi geven de scheidsrechters na elke wedstrijd punten voor de het Fair Play Klassement. Het team met de meeste punten op het eind van de dag, wint de Fair Play prijs.

Het is niet toegestaan om zich gedurende de wedstrijden op de houden op de middenlijn. Trainers/leiders, ouders en wisselspelers kunnen plaatsnemen aan de lange zijden van het speelveld of langs de achterlijn.

Alleen positieve aanmoedigingen worden getolereerd.

Praktische informatie
Teams moeten op beide dagen om 9:30 uur aanwezig zijn en zich melden bij de toernooileiding op het plein bij het clubhuis. Ca. 12:30 uur is de pauze gepland. Deeindtijd van het toernooi is ca. 16:00 uur.

Een overzicht van de deelnemers, het toernooiprogramma etc. wordt bij aanmelding uitgereikt.

Gedurende het toernooi zijn de uitslagen en standen en het programma te volgen via de diverse beeldschermen in het clubhuis, via de website of via de mobiele telefoon (alleen op de toernooidag zelf)

Hiervoor moet men een QR-code scannen die in het programmaboekje vermeld staat.

INSCHRIJVEN? Dit kan via toernooien@rkvvwilhelmina.nl ovv toernooidatum, clubnaam, team, contactpersoon en contactgegevens (telefoon/emailadres)