10-11 juni Meidentoernooi

10 juni: MO-15 & MO-19 toernooi

De toernooien bestaan elk uit 8 teams en spelen een halve competitie.
Elk team zorgt voor een eigen assistent-scheidsrechter.

Direct na de eerste wedstrijden (van elk team) zullen er strafschoppen genomen worden (afvalrace) op de keeper van de tegenstander. De laatste speler die overblijft (van elke team dus 1) zal in de pauze deelnemen aan de strijd om de penaltybokaal.

Na 7 wedstrijden is er dus een eindstand van nr 1 t/m nr 8.
Aan het einde van de toernooien zullen de nr 1 en nr 2 een finale wedstrijd spelen.
De winnaar van deze finalewedstrijd zal als uiteindelijke toernooiwinnaar worden uitgeroepen.

Voor de finale wedstrijden zal de toernooiorganisatie ook de assistent-scheidsrechters leveren.

Onze scheidsrechters geven na elke wedstrijd punten voor het FairPlay klassement, voor het meest sportiefste team van het toernooi.

Onze technische commissie bepaalt de beste speler en keeper naar aanleiding van de wedstrijden.

Toernooiprogramma
Teams die mee doen op 10 juni moeten om 09:00 uur aanwezig zijn en zich melden bij de toernooileiding. Om 12.50 uur zal er een pauze zijn en de prijsuitreiking zal rond 16.45 uur zijn.

11 juni: MO-11 & MO-13 toernooi

De toernooien bestaan uit 8 team die 7 tegen 7 spelen en begint met een algemene ronde.
Dit houdt in dat alle ploegen in 2 poules van elk 4 teams (A1-A2 en B1-B2) worden ingedeeld. Bij deze eerste indeling gaan we uit van de klasse en de eindpositie van deze teams in hun gespeelde voetbalcompetitie. Zij spelen een halve competitie (3 wedstrijden) van elk 15 minuten.

Na deze algemene ronde vindt een herindeling plaats, waarbij de sterkste twee teams van elke poule in de poule E1-F1 en G1-H1 worden ingedeeld.
Hetzelfde voor de nummers 3 en 4 in de poule. Zij worden ingedeeld in de poule E2-F2 en G2-H2.
Er wordt opnieuw een halve competitie (3 wedstrijden) gespeeld. Hierdoor ontstaan er dus aan het einde van de dag 8 eindstanden met elke een nr. 1 t/m nr. 4.

Onze scheidsrechters en toernooicommissie geven na elke wedstrijd punten voor het FairPlay klassement, voor het meest sportiefste team van het toernooi.
Het is niet toegestaan om zich gedurende de wedstrijden op te houden op de middenlijn. Trainers/leiders ouders en wisselspelers kunnen plaatsnemen aam de lange zijden van het speelveld of langs de achterlijn.

Toernooiprogramma
Teams die mee doen op 11 juni moeten om 09:30 uur aanwezig zijn en zich melden bij de toernooileiding. Om 12.25 uur zal er een pauze zijn en de prijsuitreiking zal rond 15.45 uur zijn.