10-11 juni Meidentoernooi

Op zaterdag 10 juni vindt het toernooi voor de MO19- en MO15-teams plaats welke spelen in de 1e klasse en lager (referentie indeling volgens Zuid 1, andere regio’s kunnen een afwijkende klasseindeling hebben). Er wordt 11×11 gespeeld incl. een keeper op een heel veld.

Op zondag 11 juni vindt het toernooi plaats voor de MO13- en MO11-teams welke spelen in de 1e klasse of lager. Er wordt 7×7 gespeeld incl. een keeper op een half veld.

Format
Voor het MO19 en het MO15 toernooi is het maximaal aantal deelnemers 8 (per leeftijdscategorie). Bij het MO13 en MO11-toernooi is het minimaal aantal 8 en het maximaal aantal 16 teams per toernooi.

Teams worden ingedeeld in poules van 4.  In de ochtend wordt een halve competitie gespeeld van 3 wedstrijden van 15 minuten.

Na deze ochtendronde vindt een herverdeling plaats, waarbij de twee sterkste teams van de poules bij elkaar worden ingedeeld (Poule A wordt gekoppeld aan B. (en C aan D bij 16 teams)

Hetzelfde geldt voor de nummers 3 en 4 van elke poule. In de middag wordt opnieuw een halve competitie van 3 wedstrijden gespeeld.

Uiteindelijk zijn er 4 poules met een nr. 1, 2, 3 en 4.

Bij minder dan 8/16 teams kan voor een ander format worden gekozen.

Penalty-bokaal
Na de eerste wedstrijd van het ochtendprogramma vindt er een voorronde plaats voor de Penalty Bokaal, waarbij door het hele team penalty’s genomen worden op de keeper van de tegenpartij van de eerste wedstrijd. Uiteindelijk blijft er per team 1 speler over die in de middagpauze de strijd met de andere winnaars van de andere teams aangaat waarbij op het hoofdveld (bij de tribune) samen met alle keepers gestreden wordt om de Penalty Bokaal.

Fair Play
Tijdens het toernooi geven de scheidsrechters na elke wedstrijd punten voor de het Fair Play Klassement. Het team met de meeste punten op het eind van de dag, wint de Fair Play prijs.

Trainers/leiders, ouders en wisselspelers kunnen plaatsnemen aan de lange zijden van het speelveld.

Alleen positieve aanmoedigingen worden getolereerd.

Praktische informatie
Teams moeten op beide dagen om 9:30 uur aanwezig zijn en zich melden bij de toernooileiding op het plein bij het clubhuis. Ca. 12:30 uur is de pauze gepland. De eindtijd van het toernooi is ca. 16:30 uur.

Een overzicht van de deelnemers, het toernooiprogramma etc. wordt bij aanmelding uitgereikt.

Gedurende het toernooi zijn de uitslagen en standen en het programma te volgen via de diverse beeldschermen in het clubhuis, via de website of via de mobiele telefoon (alleen op de toernooidag zelf)

Hiervoor moet men een QR-code scannen die in het programmaboekje vermeld staat.

INSCHRIJVEN? Dit kan via toernooien@rkvvwilhelmina.nl ovv toernooidatum, clubnaam, team, contactpersoon en contactgegevens (telefoon/emailadres)