3 juni JO-7 Mini-toernooi

Op zaterdag 3 juni vindt het eerste Cecile Marjot mini-toernooi plaats. Er wordt gespeeld in teams van 4 spelers zonder keeper. Er zijn maximaal 32 inschrijvingen mogelijk.

Format
Er wordt gespeeld in twee aparte toernooien. Een toernooi met 16 mini-teams in de ochtend en bij voldoende belangstelling een toernooi met 16 mini-teams in de middag.

Er zijn 4 speelveldjes allemaal gesitueerd op 1 groot veld, waardoor het voor de kinderen een klein, veilig en compact toernooi is. Alle teams spelen in een poule van 4 en spelen 3 wedstrijden.

Voor alle teams is er een beker, voor alle spelers een klein aandenken.

Praktische informatie
Het ochtendtoernooi zal rond 9:30 uur aanvangen en eindigen rond 12:00 uur met een prijsuitreiking. Het middagtoernooi  begint rond 13:30 en zal duren tot ongeveer 16:00 uur.

INSCHRIJVEN? Dit kan via toernooien@rkvvwilhelmina.nl ovv toernooidatum, clubnaam, team, contactpersoon en contactgegevens (telefoon/emailadres)