21 mei JO-13 / JO-15 Toptoernooi (hoog)

Op zaterdag 20 mei vinden de toptoernooien voor de JO13 en JO15-jeugd plaats welke spelen in de 4de divisie t/m 2e klasse (referentie indeling volgens Zuid 1, andere regio’s kunnen een afwijkende klasseindeling hebben). Er wordt 11×11 gespeeld incl. een keeper op een heel veld.

Format
Voor beide toernooien is het maximaal aantal in te schrijven teams 8. De 8 teams gaan onderling een halve competitie spelen van wedstrijden van 15 minuten. Na deze halve competitie wordt er op het hoofdveld een finale gespeeld tussen de nummer 1 en 2 van de poule. De overige plaatsen worden bepaald door de eindstand van de poule.

Voor alle teams is er een beker.

Penalty-bokaal
Na de eerste wedstrijd van het ochtendprogramma vindt er een voorronde plaats voor de Penalty Bokaal, waarbij door het hele team penalty’s genomen worden op de keeper van de tegenpartij van de eerste wedstrijd. Uiteindelijk blijft er per team 1 speler over die in de middagpauze de strijd met de andere winnaars van de andere teams aangaat waarbij op het hoofdveld (bij de tribune) samen met alle keepers gestreden wordt om de Penalty Bokaal.

Fair Play
Tijdens het toernooi geven de scheidsrechters na elke wedstrijd punten voor de het Fair Play Klassement. Het team met de meeste punten op het eind van de dag, wint de Fair Play prijs.

Trainers/leiders, ouders en wisselspelers kunnen plaatsnemen aan de lange zijden van het speelveld.

Alleen positieve aanmoedigingen worden getolereerd.

De technische commissie gaat tijdens het toernooi op zoek naar de beste keeper en de beste speler van het toernooi (per leeftijdscategorie)

Praktische informatie
Teams moeten op beide dagen om 9:00 uur aanwezig zijn en zich melden bij de toernooileiding op het plein bij het clubhuis. Ca. 12:30 uur is de pauze gepland. De eindtijd van het toernooi is ca. 17:00 uur.

Een overzicht van de deelnemers, het toernooiprogramma etc. wordt bij aanmelding uitgereikt.

Gedurende het toernooi zijn de uitslagen en standen en het programma te volgen via de diverse beeldschermen in het clubhuis, via de website of via de mobiele telefoon (alleen op de toernooidag zelf)

Hiervoor moet men een QR-code scannen die in het programmaboekje vermeld staat.

INSCHRIJVEN? Dit kan via toernooien@rkvvwilhelmina.nl ovv toernooidatum, clubnaam, team, contactpersoon en contactgegevens (telefoon/emailadres)