16 juni 2017: Conclusie Vrijdagavondtoernooi

We hebben een mooi toernooi achter de rug. Het weer was goed en de sfeer was goed. De stemming zat er na de wedstrijden ook goed in. Wel proberen we volgend jaar zoveel mogelijk te voorkomen dat teams afmelden of zelfs gewoon niet op komen dagen. Dat treft namelijk de teams die wel lekker willen voetballen. Het moet toch mogelijk zijn om zes spelers op de been te brengen voor 40 minuten voetbal. Per saldo was het echter weer een geweldig toernooi.

Een bedankje is op zijn plaats voor:
– De scheidsrechters
– Het terreinbeheer
– De EHBO
– Het clubhuispersoneel
– De organisatie van het toernooi
– De contactpersonen van de teams
– En tenslotte de spelers en speelsters

Zoals elk jaar nemen we na carnaval (dat is nog ver weg, nu eerst vakantie) weer contact op.
De volledige einduitslag vind je hier.

Eindstand Vrijdagavondtoernooi 2017

De organisatie

——————————

Update Vrijdagavondtoernooi 29 mei 2017

Mannentoernooi
Kennelijk is de dag na Hemelvaart voor velen een grote opgave om een team bijeen te brengen. Er waren daarom een paar teams die afgelopen vrijdag niet konden komen of onvolledig waren en daarom niet konden spelen. Als organisatie hopen wij dat deze teams op 9 juni wel gewoon van de partij zijn. Mocht dat niet gaan lukken, laat het dan s.v.p. tijdig weten, zodat we als organisatie maatregelen kunnen nemen. Waar we nu al weten dat er wedstrijden uitvallen staat dit duidelijk vermeld op het schema.

De laatste wedstrijden worden gespeeld op 9 juni. In de prestatieve poule liikt NH100 op de overwinning af te stevenen en staan de Alcholilleks stijf onderaan. Zowel in de recreatieve poule 1 als in poule 2 zijn de kaarten nog niet geschud. Een paar teams steken er boven uit, dus de laatste wedstrijden worden zeer belangrijk.

Meedoen is echter belangrijker dan winnen, dus ook de teams die onderaan eindigen kunnen een prijs, in de vorm van consumptiebonnen, tegemoet zien.

Vrouwentoernooi
Bij de vrouwen zijn de poulewedstrijden achter de rug en volgt op 9 juni de beslissende playoff. De nummers 1,2 en 3 zijn resp. WilhVR1, Dreamteam en Bevlekkers. Zij spelen een halve competitie om de plaatsen 1, 2 en 3.
De nummers 4, 5 en 6, resp. WilhVR2, CHC VR en WilhVR3 spelen ook een halve competitie om de plaatsen 4, 5 en 6.
Beide competities beginnen met nul punten en nul doelsaldo. Beslissend voor de eindklassering zijn achtereenvolgens de wedstrijdpunten, als die gelijk zijn het doelsaldo en als beide gelijk zijn het onderling resultaat. Veel succes, vrouwen.

Algemeen
Rond 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Vriendelijk verzoek aan alle teams om na afloop van de wedstrijden bal en tasje in te leveren.

Succes allemaal en tot 9 juni.

Angela Smits
Mart Bammens
Sjef Rijkers
Daniel van der Geld

—————————

Update vrijdagavondtoernooi 16 mei 2017
Alle wedstrijden die gepland stonden en staan tegen TGG eindigen in 3-0 in het nadeel van TGG. De wedstrijden blijven normaal in het schema staan, maar worden niet gespeeld. De teams in de poule van TGG zijn hierover ingelicht.
Op 19 mei is Wilh 7 afwezig. De twee geplande wedstrijden gaan niet door en eindigen reglementair in 3-0 verlies voor Wilh 7. De laatste twee avonden is Wilh 7 weer normaal van de partij.

Met vriendelijke groet,
Ad van der Geld

—————————

Het Vrijdagavondtoernooi zal dit jaar worden gehouden op 12, 19, 26 mei en 9 juni. Je kunt je inschrijven voor het Vrijdagavondtoernooi via dit formulier. Dit geldt voor de mannenteams, de deelnemende teams aan het vrouwentoernooi worden apart benaderd. Het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt. De teams die in 2016 hebben meegedaan kunnen deelnemen, als er nog plaats is voor meer teams geldt het moment van inschrijving.

Heb je in 2016 deelgenomen en wil je dit jaar niet meedoen, vul dan s.v.p. het formulier toch in, zodat wij als organisatie weten waar we aan toe zijn. Inschrijven kan tot 15 april 2017.

Heb je nog vragen of wil je meer weten, mail dan naar advandergeld@gmail.com.

De organisatie

Documenten: