Op zondag 7 mei spelen vrijwel alle seniorenteams hun laatste competitiewedstrijd. Het eerste moet dan nog een keer uit (en mogelijk nog nacompetitie), maar zij spelen dan hun laatste thuiswedstrijd van de competitie. We willen daar een feestelijke dag van maken, dus is er een disco aanwezig (Party Unlimited). Er is geen BBQ, maar de keuken is normaal geopend. Daarnaast is er kipsaté met brood en aardappelsalade verkrijgbaar (tussen 14.00 uur en 15.00 uur en tussen 17.00 uur en 18.00 uur à € 3,00 ).

Ook zullen we zoals gebruikelijk de jeugdteams die kampioen geworden zijn gaan huldigen.

Voor aanvang van Heren 1 mogen de kampioenen het veld op. In de rust zullen zij strijden om de penaltybokaal.

We hopen op een grote opkomst en daarmee ook een gezellige afsluiting van het seizoen.