Op zaterdag 15 september 2018 viert Wilhelmina haar 121-jarig bestaan. Dit gebeurt met een Oeteldonks tintje, maar zonder Oeteldonkse klederdracht.

Wel in Oeteldonks tenue trappen rond 19.00 uur een Oeteldonks elftal af in een jubileumwedstrijd tegen een team van Wilhelmina. Later op de avond zal een vlog vertoond worden over de historie van Wilhelmina en worden een aantal 50- en 60-jarige leden gehuldigd. Tenslotte zal ook het jubileumlied ten gehore worden gebracht, geschreven en gezongen door niemand minder dan Ad Siemons. De rest van de avond zal de muziek verzorgd worden door een DJ.

De organisatie hoopt dat, naast de huidige leden en kaderleden natuurlijk, ook vele oud-Wilhelminianen deze gelegenheid aan zullen grijpen om nog eens een keer naar de Saren te komen.