Seniorenteams van RKVV Wilhelmina gaan een battle aan: wie organiseert de beste derde helft? De teams kiezen een vrijdagavond in een maand in het seizoen (wie het eerst komt, die het eerst maalt) en organiseren op die avond hun eigen feest.

Wat krijg je van RKVV Wilhelmina?
RKVV Wilhelmina stelt per team 100 euro beschikbaar. Je kunt dit geld bijvoorbeeld gebruiken voor de aankleding van de kantine. RKVV Wilhelmina maakt een evenement voor je aan op Facebook en ook de website en Twitter kan ingezet worden om zoveel mogelijk aandacht voor jouw feest te genereren.

Je maakt gebruik van de kantine en je stemt dit af met de kantinebeheerder. Uiteraard ben je vrij om mensen uit te nodigen voor jouw feest, dit hoeven niet per se leden van RKVV Wilhelmina te zijn.

Hoe kun je winnen?
Je kunt punten halen in diverse categorieën en zo de organisator worden van de beste derde van RKVV Wilhelmina. Een vakkundige jury kent de punten toe.
1. Omzet: het team met de hoogste omzet krijgt de meeste punten. Deze omzet is uiteraard voor RKVV Wilhelmina.
2. Thema: een origineel, ludiek of grappig thema kan op veel punten rekenen.
3. Aankleding: vergeet niet de kantine om te toveren en af te stemmen op je thema.
4. Opkomst: het team dat de meeste mensen naar hun feest weten te krijgen, krijgt de meeste punten.

Wat kun je winnen?
In eerste instantie gaat het om de eer. Je komt, met jouw team, op een foto in de kantine van RKVV Wilhelmina te hangen. Uiteraard met de titel ‘Winnaar Derde Helft Battle’. Deze titel mag je een heel seizoen dragen. Daarnaast ontvangt het winnende team consumptiebonnen, zodat de derde helft op zondag nog een keer dunnetjes over kan worden gedaan.

Aanmelden
Je kunt je team aanmelden door een e-mail te sturen naar: derdehelftbattle@gmail.com. Geef meteen aan welke maand en datum jouw voorkeur heeft en wie het contactpersoon van je team is.