RKVV Wilhelmina is op zoek naar personeel dat achter de bar wil staan of wil werken in de cafetaria in het clubhuis. Het aantal uren en dagen is in overleg en je krijgt er een vergoeding voor.

Op trainingsdagen en wedstrijddagen is de kantine van RKVV Wilhelmina uiteraard geopend. Dat kan echter alleen als er mensen zijn die achter de bar willen staan. Wil je een van de gezelligste functies binnen RKVV Wilhelmina vervullen? Het aantal uren en dagen is in overleg en er staat een vergoeding tegenover.

Voor de cafetaria zijn we op zoek naar iemand die op zaterdag en zondag wil werken en hongerige voetballers kan voorzien van het nodige voedsel. Je kunt dit zelfstandig doen, maar bijvoorbeeld ook met je partner. Het aantal uren dat je werkt, hangt af van de wedstrijden die dat weekend gespeeld worden.

Interesse? Neem contact op met Toos via 06-41679378 of stuur een mailtje naar clubhuis@rkvvwilhelmina.nl.