Aanmelden bij RKVV Wilhelmina
Bij het aanmelden als nieuw lid (al dan niet via overschrijving van een andere vereniging naar RKVV Wilhelmina) zijn de volgende documenten nodig:
Aanmeldformulier: te verkrijgen bij het secretariaat van RKVV Wilhelmina of via de link
– KNVB-nummer: op te vragen bij de ledenadministratie van vorige club
– Kopie identiteitsbewijs: indien veertien jaar en ouder

Bij aanmelden als startend voetballer of bij overschrijving van een andere vereniging moet altijd bij RKVV Wilhelmina een aanmeldformulier ingevuld worden. Dit wordt de speler bij RKVV Wilhelmina persoonlijk overhandigd. Bij inlevering van dit aanmeldformulier moet €25 inschrijfgeld betaald worden. En €10 ballenborg. Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op de contributie.
Je bent als speler zelf verantwoordelijk voor eventuele blokkades bij de vorige club. Wij zullen deze zoveel mogelijk meedelen aan de hand van meldingen in Sportlink, maar zijn niet verantwoordelijk voor het oplossen hiervan.

Aanmelden tijdens het voetbalseizoen
Vanaf eind augustus tot half mei kunnen spelers zich persoonlijk aanmelden bij RKVV Wilhelmina op het sportpark de Saren. Jeugdspelers kunnen dit op zaterdag doen bij het Jeugdsecretariaat, senioren op zondag bij het Seniorensecretariaat. In een persoonlijk onderhoud wordt het reilen en zeilen van de vereniging uitgelegd en kan direct worden aangeven of er plaats is om te voetballen of dat er in een bepaalde categorie een wachtlijst is.

Aanmelden tijdens de zomerstop
In verband met de zomerstop is ons complex gesloten.
Wil je graag lid worden van rkvv Wilhelmina? Vul dan het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in en stuur dit op naar ledenadministratie@rkvvwilhelmina.nl
Ook voor vragen met betrekking tot het lidmaatschap kun je een email sturen naar ledenadministratie@rkvvwilhelmina.nl
Tijdens de vakantieperiode kun je later antwoord krijgen dan je van ons gewend bent.

Afmelden bij RKVV Wilhelmina
Als een speler stopt met voetballen bij RKVV Wilhelmina, dan kan hij/zij alleen schriftelijk opzeggen. Dit kan via het afmeldformulier, hier in te vullen en digitaal te versturen. Afmelden kan ook door een e-mail te sturen naar Angela Smits.

Bij afmelding na 1 juli ben je de volledige jaarcontributie verschuldigd voor het komende seizoen.
Gaat een speler naar een andere vereniging, dan kan de speler het afmeldformulier invullen en digitaal versturen. Daarna kan de speler zich aanmelden bij een nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging verwerkt de aanmelding in Sportlink. Deze aanmelding moet nog door RKVV Wilhelmina worden goedgekeurd. Veel verenigingen vragen om een KNVB-nummer. Deze is op te vragen bij Angela Smits.