Via de onderstaande link (Voorlopige aanstellingen) kunt u ruim van te voren zien of voor uw wedstrijd een scheidsrechter is aangesteld. Mocht dit niet het geval zijn dan dient het team zelf voor een scheidsrechter zorg te dragen.

Link naar: Voorlopige aanstellingen

De trainers, coaches of teammanagers van de teams in de leeftijdscategorieën O7 t/m O10 zullen zelf moeten zorgen voor een spelbegeleider.

Mocht u als spelbegeleider advies, ondersteuning en/of begeleiding willen dan kunt u dit per mail kenbaar maken bij de scheidsrechterscoördinator.

Alle benodigde spullen zoals fluit, stopwatch, notitieblokje, pen en het hesje “spelbegeleider” zijn in het wedstrijdsecretariaat te verkrijgen.  Vergeet u niet om na de wedstrijd de uitslag in het wedstrijdsecretariaat door te geven en de geleende spullen weer in te leveren!