Speeldata vrijdagavondtoernooi 2019

UPDATE 20 MEI 2019:

De poule-indeling voor het vrijdagavondtoernooi is onlangs toegestuurd aan de contactpersonen. Het wachten is nu op de wedstrijdschema’s. Daarvoor zijn we echter afhankelijk van het komend weekend. Er zijn namelijk nog meerdere selectieteams die mogelijk nacompetitie moeten spelen (voor promotie of degradatie). Pas als we weten wat dat voor gevolgen heeft (afzeggen teams en/of te weinig spelers) kunnen we de wedstrijdschema’s maken. Die kun je dus pas volgende week verwachten. Uiterlijk woensdag 29 mei worden ze aan de contactpersonen gemaild. Ook zullen de schema’s, de poule-indeling en de toernooiregels worden gepubliceerd op de website.

Hoewel de wedstrijdschema’s nog niet gereed zijn is het wel duidelijk wat de tijdsgrenzen zijn waarbinnen het toernooi gespeeld wordt. Zoals al jaren het geval is starten de eerste wedstrijden om 19.30 uur en eindigen de laatste wedstrijden rond 21.30 uur. Houd er dus rekening mee dat je team om 19.30 startklaar is.

Iedereen veel sportief succes gewenst komend weekend!!

De voorbereidingen voor het vrijdagavondtoernooi 2019 zijn weer in volle gang. Omdat er teams zijn die soms verplichtingen hebben (teamuitjes e.d.) willen we nu de speeldata al communiceren, zodat iedereen er rekening mee kan houden.

De speeldata zijn (uiteraard op vrijdag) 31 mei, 7, 14 en 21 juni 2019.
Let op: dit is zowel de vrijdag na Hemelvaart als de vrijdag voor Pinksteren.

De uitnodigingen zijn eind februari/ begin maart verstuurd naar de bij ons bekende contactpersonen van de teams. Zoals gebruikelijk krijgen de deelnemende teams van vorig jaar voorrang bij de inschrijving, hierna zullen we de teams op de reservelijst benaderen.

We verzoeken de contactpersonen om ons te informeren zodra er bijzonderheden zijn (bijv. nacompetitieverplichtingen) waardoor teams toch niet mee kunnen doen. Jaarlijks staan er namelijk teams op de reservebank die graag invallen.

Heb je vragen over het vrijdagavondtoernooi? De organisatie is te bereiken via angelavandergeld@gmail.com.

Angela Smits
Mart Bammens