Beste ouders, verzorgers, trainers en leiders,

op 19 Mei hadden wij onze jaarlijkse huldiging van onze kampioenen gepland staan tijdens de laatste competitie wedstrijd van ons eerste elftal.
Dit fantastische evenement doen we nu al enkele jaren en met veel succes en plezier.
Ook dit jaar was de planning om dit op 19 mei te doen op ons nieuwe hoofdveld, echter hebben wij gisteren van de gemeente vernomen dat ons nieuwe hoofdveld nog niet opgeleverd zal zijn op 19 mei.

Dit heeft ons doen besluiten om de huldiging van onze kampioenen te doen uitstellen en misschien wel afstellen. Dit omdat wij van mening zijn dat wij niet de juiste kwaliteit en beleving voor onze kids kunnen bewerkstelligen wanneer wij de huldiging op ons normale kunstgras veld uitvoeren. Naast de missende kwaliteit, beleving en entourage is ons kunstgras ook niet geschikt om de vele aanwezigen goed te kunnen opvangen.

Ons plan voor nu is om de huldiging op een later moment in dit seizoen te laten plaatsvinden indien ons eerste elftal de reële kans verzilverd om nacompetitie te halen. Zodra deze behaald is zullen wij de huldiging alsnog laten plaatsvinden.
Wanneer het eerste elftal geen nacompetitie behaalt zal er dit jaar geen huldiging plaatsvinden.

We houden jullie op de hoogte,

Bij voorbaat dank voor jullie begrip,

Met sportieve groet,

Bestuur en Technische Commissie RKVV Wilhelmina