Gisteren was Daan vd Heuvel de eerste pupil vd week van dit seizoen. Daan heeft een verhaaltje geschreven over hoe hij de dag beleefd heeft ;

 

Hoi!

Ik ben Daan van den Heuvel en ik speel in de JO9-1 . Vandaag mocht ik bij de wedstrijd tegen HHC’09 pupil van de week zijn. Mijn papa en ik waren al vroeg bij Wilhelmina om Peppie en het 2e aan te moedigen. Zij moesten tegen FC Engelen spelen.
Om 13.00 uur moesten de spelers van het 1e naar boven om te luisteren naar de trainer Coen. Ook werd daar de opstelling aan de spelers verteld. Hierna gingen de spelers omkleden en ook hier mocht ik bij zijn.

De warming up deed ik ook mee en dit was erg leuk! Aanvoerder Jordey leerde me nog een trucje. Na de warming up gingen we weer naar de kleedkamer en daar deden we nog een yell.
Samen met Jordey liep ik het veld op en mocht ik scoren bij de keeper van HHC’09.
Ik ben toen op de bank gaan zitten bij de reservespelers en trainer en in de rust heb ik samen met Gio op het veld gevoetbald.
Wilhelmina won met 4-2 en na de wedstrijd was er in de kleedkamer kei harde muziek.
In de bestuurskamer waren mijn opa’s en oma’s, mijn mama en zus er ook en kreeg ik te drinken en snoepjes. Ook kreeg ik van Jordey een mooie bal met alle handtekeningen van de spelers, en ik  kreeg een diploma voor op mijn kamer en een handdoek.

Ik heb een super leuke dag gehad en wil graag Sjef en Mart bedanken voor de leuke dag!
Ook wil ik alle spelers bedanken voor de mooie wedstrijd en ik hoop dat ze elke wedstrijd winnen. Tot zondag in Nuland!
Groetjes, Daan