Met trots kunnen we mededelen dat we gisteren Bertie van Balsfoort officieel vastgelegd hebben als nieuwe HJO (Hoofd Jeugd Opleidingen)  van RKVV Wilhelmina.
Bertie is 41 jaar en al ruim 20 jaar actief in de trainerswereld. Op dit moment is Bertie bezig met zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer bij RKKSV . Zij spelen in dezelfde competitie als SR1.
Zelf heeft Bertie bij OJC gevoetbald en een jaar bij FCDB o17-1.

Voorheen hadden we bij RKVV Wilhelmina een HJO onderbouw en een HJO bovenbouw; Bertie gaat zelfstandig als HJO aan de slag voor de gehele jeugdafdeling .

Het doel van Bertie is om de structuur van opleiden dusdanig neer te zetten zodat RKVV Wilhelmina de volgende stap kan maken. Dit gaat natuurlijk gepaard met spelvreugde.
In de aanloop naar komend seizoen volgt nog een interview met Bertie waarin hij zich uitgebreid zal voorstellen en zijn plannen toe zal lichten.

Via deze weg willen we ook Bjorn Biolek en Arie Kooijman bedanken voor hun geweldige inzet en bijdrage afgelopen jaren als HJO bij RKVV Wilhelmina.

Bestuur en Technische Commissie
RKVV Wilhelmina

VLNR: Rob Broers (voorzitter) , Eef vd Heuvel ( TC Bovenbouw), Bertie v Balsfoort (HJO), Ingrid Helmink ( secretaris), Michael Coense (TC Onderbouw)