De Technische Commissie van RKVV Wilhelmina is heel blij om te melden dat we met ingang van het nieuwe seizoen een nieuw Hoofd Opleidingen bij RKVV Wilhelmina hebben. De 53 jarige Ergin Dag zal deze taak op zich gaan nemen.

Ergin heeft op voetbalgebied al enorm veel ervaring. Zelf heeft hij op hoofdklasse niveau gevoetbald. Hij is jeugdtrainer geweest (waaronder assistent-trainer van de JO19 van FCDB) en heeft ook verschillende seniorenteams getraind. Zelfs in het buitenland heeft hij teams getraind. Ook heeft hij ervaring als regiotrainer van de KNVB en is hij in het bezit van verschillende trainersdiploma’s waaronder : TC1/ UEFA A.

Daarnaast is hij ook HJO geweest bij Prinses Irene en Brabantia.

Kortom; een man met heel veel voetbal ervaring en kennis!

Waarom heeft hij nu besloten om bij RKVV Wilhelmina aan de slag te gaan? Hij geeft aan; “Mijn eerste indruk van het complex was zeer uitnodigend en gaf mij een thuis gevoel. Ook zie ik in Wilhelmina een club met de juiste faciliteiten en mogelijkheden om de hele vereniging naar een hoger niveau te tillen.” Ergin heeft een eerste gesprek met onze Technische Commissie gehad en dit bevestigde voor hem meteen dat hij bij de juiste club terecht is gekomen.

Op korte termijn heeft hij heel duidelijke doelstellingen; “Ik wil zo snel mogelijk kennismaken met alle functionarissen, trainers en andere vrijwilligers binnen de club. Via deze gesprekken hoop ik een goed beeld te krijgen van de voetbalcultuur van RKVV Wilhelmina en ik wil deze zo snel mogelijk eigen maken.” Daarnaast wil hij kennisnemen van de gehele bestaande organisatie met de daar bijbehorende processen van besluitvorming en zorgen voor een groepsklimaat waarbij eenieder zijn bijdrage wil leveren. “Plezier is daarbij het toverwoord”, aldus Ergin

Op de lange termijn zijn er ook een aantal doelen door hem gesteld:

–             Het verder ontwikkelen van trainers en in het verlengde daarvan de visie van de club overdragen naar de trainers. Uiteindelijk moet dit leiden dat deze kennis en visie wordt geborgd binnen de vereniging.

–             Oog hebben voor de talenten en indien mogelijk extra aandacht schenken.

–             Doorstroming van 19-1 spelers naar het vaandelteam bevorderen

–             Rode draad binnen de vereniging kenbaar maken en dit bewaken.

–             Alle jeugdelftallen tillen naar een hoger niveau en als uitgangspunt divisie

 

Wij willen Ergin heel veel succes en plezier wensen.

foto; Ergin Dag bij zijn oude club.