Op de nieuwjaarsreceptie heeft de voorzitter het al aangekondigd; de staf van onze herenselectie  voor komend seizoen is bekend!

Hieronder geven we kort aan wie er in de nieuwe staf zitten, maar in de aanloop naar komend seizoen komt er uiteraard een uitgebreider voorstel rondje waarin de heren ook hun ambities aan zullen geven.

Met trots kunnen we melden dat Coen van Overbeek komend seizoen het stokje van Hennie overneemt . Coen is de afgelopen 3 seizoenen assistent van sr1 geweest en heeft ondertussen zijn UEFA B trainersdiploma behaald.

Bjorn Biolek zal komend seizoen Coen gaan assisteren en zijn UEFA B diploma halen. Bjorn is dit seizoen trainer van sr2 en al een aantal jaar onze HJO.

Mart Bammes heeft aangegeven dat hij, net als voorgaande jaren, de begeleiding van staf en spelers  op zich zal nemen. Erg fijn dat Mart ook komend seizoen leider van sr1 zal blijven!

Voor sr2 zijn we erg blij om te kunnen melden dat Ben vd Werve terug is op het oude nest! Ben is al eerder trainer van de o19 geweest en assistent bij sr1.

Patrick Stoop zal de keeperstrainer worden van de selectie . Patrick zal bij velen al bekend zijn als trainer, assistent trainers, keeperstrainer etc. Komend seizoen zal hij de taken van Hans van Eijk overnemen als keeperstrainer van de selectie.

Binnenkort meer ….. !

 

VLNR: Rob Broers ( VZ) , Tinus Burg (TC) , Ben vd Werve (SR2), Coen v Overbeek ( Hoofdtrainer ) , Patrick Stoop (keeperstrainer) , Bjorn Biolek ( Assistent sr1),  Ingrid Helmink (secretaris) , Eef vd Heuvel (TC)