De trainerscarroussel heeft weer volop gedraaid in de afgelopen weken! Talloze gesprekken zijn gevoerd met de huidige selectietrainers; we hebben de eerste seizoenshelft geëvalueerd en vooruitgekeken naar de tweede seizoenshelft en de plannen voor volgend seizoen.

Natuurlijk zijn er trainers die andere plannen hebben dan Wilhelmina en we hebben dus ook nieuwe kandidaten gesproken over volgend seizoen. In feite lopen er nu nog steeds besprekingen om al onze selectieteams te bemannen richting 2017/2018, maar de volgende namen kunnen we alvast onthullen:
BOVENBOUW

O19-1
trainer: Bjorn Biolek
ass. – trainer: Vacant
O19-2
trainer: vacant
O17-1
trainer: Ad van der Horst
ass. – trainer: vacant
O17-2
trainer: vacant
O15-1
trainer: Paul Lowies
ass. – trainer: Iwan Cairo
O15-2
trainers: Enzi Pepers en Luc Custers
ONDERBOUW

O13-1
Trainers: Jordan Jansen + ervaren trainer (gesprekken lopen)
O13-2
Trainers: Mark Koolen + Vacant
O-11-1
Trainers: Jasper Netten + Vacant
O-10-1
Trainers: Minck Wouters en Luuk van Dijk
O-9-1
Trainers: Tim en Fons Bosman
O-8-1/2
Trainers: Michael Coense en Jurgen Rijkers
Trainers: Maurice Smit en Peter Bonten
O-7-1
Trainers: Mark van de Pol en Eef van den Heuvel
Techniektraining
Trainers: Giovanni van Drunen en Tim van Oers
Nieuw bij de onderbouw, naast de veelal in het nieuws verschenen spelvormen voor de JO-8 en JO-9 die 6 tegen 6 gaan spelen op een kwart veld, is het feit dat we met trots een techniek-trainer hebben benoemd in de persoon van onze 1e elftal speller Giovanni van Drunen!

Hij is als speller een exponent op het gebied van techniek en wil zijn kennis en ervaring graag overbrengen op onze jongste Wilhelminiaantjes.
Daarnaast hebben we in de onderbouw een talentenpool gecreëerd die verder begeleid en opgeleid worden tot trainers van de toekomst! Deze groep wordt ondersteund door Michael Coense, Bjorn Biolek en William van Overbeek zodat we onze eigen selectietrainers kunnen gaan opleiden.

In de komende maanden zullen we als TC samen met onze Hoofd Opleidingen Rene van der Putten en Bjorn Biolek de voorbereidingen voor volgend seizoen vorm geven.
Streven is om eind Juni alles rond te hebben qua teamindelingen (zoals ook omschreven in ons technisch beleidsplan) en ook voor de benodigde leiders te zorgen. Graag roepen we iedere Wilhelminiaan op als ouder om zijn of haar steentje hierin bij te dragen want vele handen…..

We zijn ook al in gesprek met kandidaten voor de opvolging van Rene van der Putten als Hoofd Opleidingen Bovenbouw. We merken dat de positieve ontwikkelingen op gebied van voetbal ons zo aantrekkelijk maakt dat we niet op zoek hoeven naar kandidaten maar dat die zichzelf aandienen!

Als TC vertrouwen we hiermede het speerpunt in ons beleid verder te ontwikkelen; de individuele ontwikkeling van iedere speler staat voorop gecombineerd met vooral veel spelplezier!

Mvg, de Technische commissie