In 2018 organiseert RKVV Wilhelmina in juni ook weer een groot aantal thuistoernooien. In verband met de beperkte beschikbaarheid van de velden in verband het later eindigen van de voorjaarscompetitie zijn er keuzes gemaakt. In de categorie JO7 t/m JO11 hebben alle teams een thuistoernooi. In de categorie JO12 en JO13 wordt een toptoernooi georganiseerd voor de selectieteams JO12-1 en JO13-1. Voor de JO15 wordt een recreatief toernooi gespeeld voor de teams JO15-2 t/m JO15-5 (volgend seizoen zijn de lagere teams in de JO13 weer aan de beurt).
Daarnaast organiseren we, na het grote succes van dit jaar, ook weer een meidentoernooi te weten in het weekend van 9-10 juni. Voor alle thuisspelende teams geldt: meedoen aan de toernooien is verplicht!
Voor het organiseren van thuistoernooien hebben we veel vrijwilligers nodig. Heb je interesse om tijdens de toernooien je steentje bij te dragen als spelbegeleider, omroeper, toezichthouder op het veld etc etc., meld je dan aan via Wedstrijdsecretarisjeugd@rkvvwilhelmina.nl

Schrijf je hier in: https://www.rkvvwilhelmina.nl/inschrijfformulier-jeugdtoernooien/

Voor de uit-toernooien geldt: deelname aan 1 uittoernooi is wenselijk, dit helpt vaak bij het compleet krijgen van het deelnemersveld van de thuistoernooien. Daarnaast is het spelen van een toernooi ook een leuke afsluiting van het seizoen. De toernooikalender voor externe toernooien is vanaf begin januari beschikbaar en wordt aan de coaches/trainers per mail gedeeld. Inschrijven voor uittoernooien wordt centraal georganiseerd, dus schrijf niet zelf in bij toernooien, we houden als vereniging graag het overzicht in eigen hand. Meer informatie volgt later.

BewarenBewaren

BewarenBewaren