We zijn blij om te kunnen melden dat we voor de onderbouw selectie teams voor komend seizoen rond zijn qua trainersstaf. Waar we eerder al de nieuwe staf voor de senioren selectie presenteerden, willen we komende weken iedere keer een trainer van de onderbouw selectie teams uitlichten. Alle trainers zullen een klein interview geven. ( onder de foto).

Vandaag trappen we af met de JO12-1. Komend seizoen zal Kenneth Sotthewes dit team trainen.

          1.    Vertel eens… Wie ben je?

Kenneth Sotthewes, 24 jaar oud. Woonachtig in vlijmen

2.    Je bent nieuw als trainer bij onze mooie vereniging. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ken de club natuurlijk, en ben er al vaker geweest. Ik zag via Michael (Coense, TC Onderbouw RKVV Wilhelmina )een vacature voorbij komen. De afgelopen jaren ben ik trainer geweest van diverse jeugdteams bij Vlijmense Boys

3.    Waarom heb je voor RKVV Wilhelmina gekozen?

Na een fijn gesprek met Michael besloten om voor RKVV Wilhelmina te kiezen

4.    Wat zijn je ambities als trainer?

Ik wil graag de jeugd op een leuke manier iets kunnen bijbrengen, passend bij de kinderen van de leeftijd. Mijn ambities persoonlijk liggen om de jeugd op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, in samenwerking met ouders en andere trainers.

5.    Wat zijn je doelstellingen voor komend seizoen?

Het belangrijkste voor komend seizoen, is om van de JO12 een hecht team te gaan maken en de spelers individueel te verbeteren, die voor elkaar door het vuur gaan, maar zeker ook resultaten daardoor gaan behalen.

6.    Hoe denk je die te kunnen bereiken?

Door structuur en plezier te brengen, die ze natuurlijk al hebben, maar op een andere manier, passend bij deze leeftijd.

7.    Wil je zelf nog iets toevoegen?

Bedankt voor het vertrouwen van de club tot nu toe, en ik probeer er in samenwerking met iedereen iets moois van te maken.