Vanaf dit seizoen is er een en ander veranderd rondom de Vrienden van de jeugd. Het minimaal te doneren bedrag is verlaagd naar €15 en we hebben meer mogelijkheden om te doneren.

Wat is ‘Vrienden van de jeugd’?
De Vrienden van de jeugd is een club mensen die de jeugdafdeling van RKVV Wilhelmina een warm hart toedraagt. Door een kleine financiële bijdrage dragen zij bij aan de organisatie van allerlei evenementen voor onze jeugdleden. Denk daarbij aan:

• Op de friet: de jeugdteams mogen een keer per seizoen ‘Op de friet’. Na de wedstrijd krijgen ze van de club met hun hele team frietjes, een snack en wat te drinken.
  • Kampioensbekers: als je kampioen wordt, wil je toch een beker? De kosten hiervoor worden deels gedekt door de Vrienden van de jeugd.
  • Evenementen als Sinterklaas, die voor de jongste leden langskomt op de speciale Sinterklaasavond van Wilhelmina.

Wil jij deze initiatieven ondersteunen? Word dan Vriend van de jeugd! Doneren kan contant aan de bar, op het jeugdsecretariaat of bij John Thelen, Rob Broers en Ton van Litsenburg.

Zie ook de pagina Vrienden van de jeugd.