Nog een aantal plaatsen beschikbaar

Ben je van plan om te gaan voetballen? En wil je direct of snel wedstrijden gaan spelen? Voor spelers met de geboortejaren 2007 t/m 2013 (m.u.v. 2009) zijn er nog open plekken in diverse teams.

Kinderen geboren in 2014 of 2015 kunnen aangemeld worden als Wilhelmini en gaan spelenderwijs trainen op zaterdagochtend. Aanmelden kan via de website (www.rkvvwilhelmina.nl/aanmeldformulier/) of op zaterdag tussen 9 en 14 uur bij het wedstrijdsecretariaat op het complex.

Vragen? Stuur een berichtje naar coordinator-onderbouw@rkvvwilhelmina.nl.
Ook zijn er bij de meidenteams nog plekken beschikbaar! Meer info? mail naar coordinator-meisjes@rkvvwilhelmina.nl.

Ambieer je een trainersfunctie? Informeer naar de mogelijkheden.
Heb je een passie voor voetbal of sport in het algemeen? En vind je het leuk deze passie over te brengen op een groep enthousiaste kinderen? Voor een aantal recreatieve teams in de onderbouw (leeftijd 6 tot 13 jaar) zijn we nog op zoek naar een aantal (assistent)trainers. Je verzorgt 1 tot 2x per week een training en coacht en ondersteunt het team tijdens de wedstrijden op zaterdag. Alle trainers bij Wilhelmina krijgen de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Deze functies kunnen ook ingevuld worden door studenten in het kader van een maatschappelijk stage of als onderdeel van je lesprogramma voor de Sportacademie. Enige affiniteit met de (voetbal) sport is wel wenselijk.

Vragen of aanmelden? Stuur een berichtje naar coordinator-onderbouw@rkvvwilhelmina.nl.