vriendenloterij2

In Nederland is de Vriendenloterij al enige tijd actief. Wij denken dat dit op een fantastische wijze kan bijdragen aan de ambitieuze plannen van RKVV Wilhelmina. Van ieder verkocht lot ontvangt de vereniging namelijk 50% van de opbrengst.

De Vriendenloterij helpt om onze doelen te realiseren, bovendien maken de lotenkopers elke week kans op €100.000 of één van die 200.000 andere prijzen! De Vriendenloterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn, zoals de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 3.200 clubs en verenigingen, zoals RKVV Wilhelmina! Met steun van de Vriendenloterij kan RKVV Wilhelmina mooie doelen realiseren.

Een lot in de Vriendenloterij kost €13,25 per maand. Bij aanschaf van een lot, gaat de helft hiervan rechtstreeks naar RKVV Wilhelmina, iedere maand opnieuw!

Loten kopen
U kunt als volgt een lot kopen van de Vriendenloterij en hiermee onze club steunen.
Klik op deze link en vul via internet het formulier in. RKVV Wilhelmina wordt automatisch gekozen als goede doel.

Heeft u al een lot van de Vriendenloterij?
Speelt u al mee met een lot in de Vriendenloterij en wilt u met dat lot RKVV Wilhelmina steunen? Dan kunt u dit wijzigen via onze Ledenservice via 0900-300 1400 (10 cpm). Geef dan aan dat u graag uw lot over wilt zetten naar RKVV Wilhelmina (code 310064). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!