Al  jaren staat onze club in de regio bekend om zijn Wilhelmini’s.

Bij de Wilhelmini’s maken onze kleine voetbalhelden voor het eerst kennis met voetbal. Naast de trainingen op zaterdag worden er ook veel leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een echte Eredivisie voor onze mini’s. Er lopen enorm veel kleine voetbal(st)ers op en langs het veld en we hebben al vele talenten opgeleid voor de betaalde voetbalclubs in de regio.

Met veel positieve energie is hier de laatste jaren aan gewerkt en het zou enorm zonde zijn als we dit allemaal weer kwijtraken door het gebrek aan een nieuwe coördinator / trainer voor onze jongste helden.

Dus:

Wij zoeken een trainer voor de JO-6. Dat zijn onze trainingsmini’s.

Zij trainen 1x per week op de zaterdagochtend. De coördinator/trainer bereid de trainingen voor, zet de oefeningen uit in samenwerking met de begeleiders, vangt nieuwe spelers op, beheert de groepsapp om mededelingen te delen en organiseert in samenwerking met andere vrijwilligers diverse activiteiten zoals de Eredivisie Mini’s, Skillmasters en Zaal trainingen. De begeleiders bestaan uit welwillende ouders die hun kinderen willen begeleiden. In dat geval train je niet alleen de kinderen maar begeleid je ook de ouders die de training mee geeft.

De trainer die wij zoeken is:
•    Bij voorkeur in het bezit van minimaal een pupillentrainers diploma of bereid deze te behalen.
•    Enthousiast en positief ingesteld en weet ook ouders te enthousiasmeren om mee te helpen.
•    Begrijpt dat kinderen een korte spanningsboog hebben.

Wil jij dus niet dat het prachtige initiatief van de Wilhelmini’s dood bloed? Meld je dan aan!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd mailen met tc.onderbouw@rkvvwilhelmina.nl

Namens alle Wilhelmini’s…
Dank je wel en tot snel!