Na de winterstop veranderen er een aantal dingen op het wedstrijdsecretariaat. Op zaterdag is Mike al jaren het vertrouwde gezicht van het wedstrijdsecretariaat. Helaas gaat Mike daarmee stoppen. Een korte toelichting van Mike:

“Na een aantal jaren met veel plezier actief te zijn geweest in het jeugdsecretariaat op zaterdag, is het tijd voor mij om te stoppen.
Reden hiervan is een nieuwe baan / interne opleiding bij ProRail, waarbij ik ook thuis nog veel zal moeten studeren. Dit is voor mij niet meer te combineren met het wedstrijdsecretariaat op zaterdag. Ik wens jullie allemaal nog erg veel voetbalplezier, en we zien elkaar vast nog eens!”

Gelukkig hebben we een prima opvolger gevonden in de persoon van Jaap Wolvekamp. De meeste Wilhelminianen zullen Jaap al kennen, hij was tot en met vorig seizoen één van de drijvende krachten achter de jeugdafdeling van de club.

Ook op zondag gaat er iets veranderen. Marlon van Veen, die de afgelopen jaren het wedstrijdsecretariaat op zondag voor zijn rekening heeft genomen,  gaat de komende periode voor een stage naar het buitenland. Ook hij wordt opgevolgd door een bekend gezicht: Sjef Rijkers. Sjef heeft deze functie in het verleden al vele jaren bekleed.

Via deze weg willen wij Mike en Marlon bedanken voor hun inzet voor Wilhelmina. Wij wensen beide heren, maar ook Jaap en Sjef veel succes en plezier met hun nieuwe uitdaging!

Bestuur RKVV Wilhelmina