En win met jouw team een derde helft t.w.v. 25 euro!

Welk team heeft dit weekend het vaakst gescoord? Welk team bleef lachen, ondanks de stromende regen? In samenwerking met Picnic kiest RKVV Wilhelmina elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.

Of je nou kiest voor sportdrank, snoeptomaatjes of chips. Picnic brengt je boodschappen gratis langs, dus maak er een mooie derde helft van!

Nomineer je eigen team

Om je aan te melden voor deze actie kun je je digitaal nomineren door een mail te sturen naar:

commercie@rkvvwilhelmina.nl

Vermeld in je e-mail:
•Van welk team je bent
•De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
•Een leuke teamfoto of video
•Het e-mailadres van jullie begeleider

Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!

En het eerste team van de week is: JO8-1!

De JO8-1 gaf een mooie reden op: “Onze JO8-1 is een hele goede groep voetballers die wekelijks het beste uit zichzelf naar bovenhalen. Wekelijks trainen ze 2x volle bak op techniek en samenspel. Soms gaat het er pittig aan toe maar vaak hebben we ook de grootste lol samen. We winnen vaak, zeg maar heeeeel vaak en daarom verdienen onze jongens de Picnic Team van de week prijs!”