Pasfoto wijzigen en privacy instellingen

De pasfoto op de voetbal.nl app is in plaats gekomen van de spelerspas. Zorg er dus voor dat deze foto actueel is en dat het een duidelijke (pas)foto is. Het mag ook een selfie zijn maar zorg dat de foto scherp en herkenbaar is. Het is een officiële foto waaraan de scheidsrechter jou moet kunnen herkennen.
De pasfoto kan gewijzigd worden van 1 juli t/m 31 oktober

LET OP:

Kinderen onder de 16 jaar kunnen niet meer zelf hun gegevens wijzigen.
Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de app.
Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen.

We hebben zover bekend de emailadressen van de ouders geregistreerd.
Als ouder log je nu in als toeschouwer (soms moet je opnieuw inloggen) en volg je jouw kind via favorieten.
Voor wijzigingen ga naar menu Instellingen –> Mijn Kinderen.
Is dit leeg, dan is dit emailadres nog niet geregistreerd als emailadres van de ouder/verzorger.
Stuurt u dan een email naar ledenadministratie@rkvvwilhelmina.nl met daarin de naam van uw kind en het emailadres dat u wilt registreren.

Voor meer situaties en voorkomende scenario’s kunt u ook een kijkje nemen op:
https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000149838-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

Gegevens op de website

Tevens krijgen we vaak de vraag waarom de teams incompleet op de website staan en iemand niet vermeld staat op de verjaardaglijst. Het antwoord is te vinden in de privacy instellingen.
Zeker na invoering van de privacywet is iedereen standaard afgeschermd (tenzij eerder anders aangegeven). Het is dus aan jou of jouw ouders om dit te wijzigen, of niet. Via onderstaande link kun je zien welke mogelijkheden er zijn en wat dit betekent. Het heeft in ieder geval invloed op de website (vermelding bij teamindeling en verjaardaglijst) en het stemmen op man of the match.
Ook hier geldt weer, kinderen onder de 16 jaar kunnen dit niet zelf wijzigen.
https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000129378-zichtbaarheid-voetbal-nl-app-website-knvb-wedstrijdzaken-app

FAQ voetbal.nl app

https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/folders/9000166069