Schrijf je nu in voor de Regionale voetbaldagen 2020

Voor wie ?

Alle jeugdleden geboren, van 1 januari 2007 (en meiden vanaf 1 januari 2006) tot en met 31 december 2013 kunnen zich voor de Regionale voetbaldagen bij RKVV Wilhelmina inschrijven.

Programma

Tijdens de Regionale voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 14.00 uur en is zonder overnachting maar wel inclusief lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen.
Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers met speciale keeperstrainers. Als klap op de vuurpijl zullen er scouts en spelers van BVO  (betaald voetbal organisatie) clubs komen. Alle deelnemers ontvangen een mooi tenue, een bal en een certificaat met groepsfoto.

Begeleiding

De Regionale voetbaldagen staan onder leiding van William van Overbeek en Mathieu van der Steen. William en Mathieu zullen ondersteund worden door een groep van gediplomeerde UEFA A, B en C trainers met veel ervaring in het trainen en opleiden van jeugd. Deze trainers werken in kleine groepen waardoor de ontwikkeling optimaal is voor kinderen.

Locatie, data & kosten

De Regionale voetbaldagen worden gehouden op maandag 17 augustus, dinsdag 18 augustus en woensdag 19 augustus op Sportpark de Saren complex RKVV Wilhelmina in ‘s-Hertogenbosch.
Het deelnamebedrag voor de editie 2020 bedraagt € 95,- en  wordt per automatische incasso geïnd.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door naar www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en het inschrijfformulier volledig in te vullen.
Daarna krijg je een bevestiging te zien en verdere communicatie verloopt via de website, facebook en de mail.

Let op, je kunt nu voor-inschrijven zodat je een plekje hebt. Je hoeft nog niet te betalen. We wachten eerst de Corona crisis af voor  we alles definitief maken. Natuurlijk hopen we dat alles snel onder controle is en dat we in augustus weer kunnen genieten van sport & spel. 

Met sportieve groet,

William, Mathieu & Roel