HELP STEMMEN TELLEN EN VERDIEN GELD VOOR RKVV WILHELMINA

RKVV Wilhelmina krijgt de kans om extra inkomsten te genereren door het tellen van stemmen tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei. We zijn hiervoor op zoek zoveel mogelijk leden die mee willen helpen.

Per stemmenteller krijgt de club €45 euro van de gemeente. Het bedrag kan daarom flink oplopen als er veel leden een steentje bijdragen. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 april 2019. De leeftijdsgrens om deel te nemen is 18 jaar en ouder.

Wat wordt er van je verwacht?  
Je gaat in groepjes van 2 tot 4 personen onder toezicht van de voorzitter van het stembureau waar je bent ingedeeld de uitgebrachte stemmen tellen zodat op het eind van de avond het resultaat van de verkiezingen van de gemeente Den Bosch bekend gemaakt kan worden. Je wordt om 20:45 verwacht op 1 van de stembureaus. Afhankelijk van het aantal te tellen stemmen ben je uiterlijk 23:00-23:30 uur klaar.

Voor meer informatie en opgeven kun je Stefan van der Put een bericht sturen via Whatsapp (06-42579895).

Je kunt ook een e-mail sturen naar: coordinator-onderbouw@rkvvwilhelmina.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en je e-mailadres.

Help je mee?